fbpx

Angol II. tanfolyam – szókincs, kommunikáció

(2 vásárlói értékelés)

10200 Ft

Nyolcadikra nyelvvizsga Angol II.

Ajánlott angol kezdő szinttől, különösen a hatodik évfolyamos tananyagot tanuló, ismétlő tanulóknak. Két tankönyv teljes tanagát dolgozza fel játékos formában: Project English Fourth Edition és a Get to the top 2. -t.

A Nyolcadikra nyelvvizsga Angol II. kurzus a második lépés az angol, mint idegen nyelv készségszintű elsajátítása felé. A tanfolyamot megvásárlásával és használatával a következő területeken fejlesztheted magadt kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.

A tananyag önmagában is használható, azonban a Magyarországon az általános iskolákban használt két legnagyobb tankönyvcsalád feldolgozásához, elmélyítéséhez, megértéséhez is ad segítséget. A tanfolyam gyakorlásainak az összeállítása során figyeltünk arra, hogy a feladatok minden nyelvi készséget megmozgassanak (kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.) fokozatosan nehezedjenek. Egyéni haladási ütemet segítő differenciált tananyagok mind a sni, btmn, és tehetséges tanulók igényeihez is igazodik.  Ezáltal mind a lassabban vagy gyorsabban haladók is jól használják. Iskolai használat során alkalmas rugalmas tanulásszervezés kialakítására, kooperatív módszerek használatára, differenciálásra kiválóan alkalmas. A tananyag elmélyült használatával a felhasználók olyan idegen nyelvi készségek birtokába jutnak, amellyel garantálható a sikeres nyelvtanulás. A tananyag felépítése: Minden kurzus leckékre, azon belül témakörökre van osztva. Minden lecke tartalmaz 3 témakört: szókincsfejlesztés, nyelvtani magyarázat és gyakorlás, olvasmány feldolgozást és gyakorlást. Több mint 600 készségfejlesztő, önellenőrző feladatot segíti a nyelv elsajátítását, tesztekkel a tudásszint felmérést és tanulásmódszertani alapokat. A megvásárolt tanfolyam tananyagai korlátlan ideig használhatók.

Témakörök:

szókincs témakörök:

idő kifejezése, családtagok, országok, nemzetiségek, napok, hónapok nevei, mindennapos tevékenységek, szabadidő eltöltése, hobbik, mindennapos használati tárgyak, külső belső tulajdonságok,  földrajz, közlekedés, dátumok használata, kempingezés a szabadban, melléknevek, nagy számok, nyaralás,testrészek,  balesetek, érzések kifejezése, helyek a városban, környezetvédelem, természetes élővilág, világűr,

kommunikáció:

üdvözlés, személyes információk cseréje, beszélgetés időről, családtagok bemutatása, képességek kifejezése, kérdezés dátumról, szabadidős tevékenységek, hobbik, preferenciák kifejezése, külső belső tulajdonságok, nyári szünet, érzések kifejezése, múltbeli események elmesélése, jövőbeli események elmesélése, kötelezettségek tilalmak kifejezése, összehasonlítás, jelek a városban, helyek a városban, beszélgetés híres helyekről helyszínekről, udvarias kérés, felajánlás, felajánlás elfogadása visszautasítása, javaslattétel, engedély adás, útbaigazítás kérése adása, meghívás eseményre

Angol II. tanfolyam – szókincs, kommunikáció termékről 2 értékelés

  1. András

    Az iskolában olvasmányok feldogozása nagyon el volt hanyagolva, ezért vettük meg a tanfolyamot, hogy hátha segít. Most eszerint a módszer szerint fogunk tanulni. Tetszik, hogy nagyon szemléletes.

  2. Bukovenszki Éva

    Kedves Szerkesztők! Szeretnénk megköszönni, a munkátokat. Nekünk nagyon sokat segít. Ádám, nagyon nem szerette az angolt. Most úgy érzem, hogy szívesen megy órára, mert nyáron már gyakoroltunk. Ajánlom mindenkinek, akinek a gyerekek nehezebben tanul!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .