fbpx

Get to the top I. tanfolyam – szókincs, nyelvtan, kommunikáció

(4 vásárlói értékelés)

11600 Ft

Nyolcadikra nyelvvizsga Angol I.

Ajánlott angol kezdő szinttől, különösen az ötödik évfolyamos tananyagot tanuló, ismétlő tanulóknak.

A tanfolyam tartalmazza a Project English Fourth Edition 1. tankönyv és a Get to the top 1. tankönyv teljes tananyagát.

A Nyolcadikra nyelvvizsga Angol I. kurzus az első lépés az angol, mint idegen nyelv készségszintű elsajátítása felé. A tanfolyamot megvásárlásával és használatával a következő területeken fejlesztheti magát: kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.

 

A tananyag önmagában is használható, azonban a Magyarországon az általános iskolákban használt két legnagyobb tankönyvcsalád feldolgozásához, elmélyítéséhez, megértéséhez is ad segítséget.

A tanfolyam gyakorlásainak az összeállítása során figyeltünk arra, hogy a feladatok minden nyelvi készséget megmozgassanak (kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.) fokozatosan nehezedjenek.

Egyéni haladási ütemet segítő differenciált tananyagok mind a sni, btmn, és tehetséges tanulók igényeihez is igazodik.  Ezáltal mind a lassabban vagy gyorsabban haladók is jól használják.

Iskolai használat során alkalmas rugalmas tanulásszervezés kialakítására, kooperatív módszerek használatára, differenciálásra kiválóan alkalmas.

A tananyag elmélyült használatával a felhasználók olyan idegen nyelvi készségek birtokába jutnak, amellyel garantálható a sikeres nyelvtanulás.

A tananyag felépítése:

Minden kurzus leckékre, azon belül témakörökre van osztva. Minden lecke tartalmaz 3 témakört: szókincsfejlesztés, nyelvtani magyarázat és gyakorlás, olvasmány feldolgozást és gyakorlást. Több mint 500 készségfejlesztő, önellenőrző feladatot segíti a nyelv elsajátítását, tesztekkel a tudásszint felmérést és tanulásmódszertani alapokat.

A megvásárolt tanfolyam tananyagai korlátlan ideig használhatók.

Témakörök:

szókincs témakörök:

Üdvözlés, ABC,számok, színek, országok, nemzetiségek, idő kifejezése, sport, családtagok, külső, belső tulajdonságok, állatok, testrészek, hobbik, mindennapi tevékenységek, filmek világa, zene világa, lakás, bútorok, szobák, épületek a városban, látnivalók a városban, London látnivalói, ételek, italok, rendelés étteremben,napok nevei, hónapok nevei, dátum kifejezése, öltözködés, ünnepek, munkák, időjárás, évszakok

nyelvtan:

személyes névmások használata, létezés kifejezése (állítás, kérdés, tagadás), kérdőszavak, birtokos névmások, mutató névmások használata, többes szám, egyszerű jelen idő (állítás, kérdés, tagadás), gyakoriságot kifejező szavak használata, előljáró szavak használata, There is, there are használata (állítás, kérdés, tagadás), can segédige használata (állítás, kérdés, tagadás), megszámolható főnevek, megszámolhatatlan főnevek, How much/How many használata, személyes névmás tárgyas alakja, Folyamatos jelen idő használata (állítás, kérdés, tagadás),

kommunikáció:

üdvözlés, betűzés, egyszerű kérdések: név, telefonszám, színek, tárgyakra vonatkozóan, bemutatkozás, bemutatás, érdeklődés hogylét felől, az idő megmondása, család bemutatása, beszéd emberek külső belső tulajdonságairól, telefonbeszélgetés, beszélgetés mindennapi tevékenységről szabadidőről hobbiról, preferenciák kifejezése, beszélgetés filmről zenéről, tárgyak helyének a megnevezése, képességek kifejezése, útbaigazítást kérni és adni a városban, beszélgetés ételekről preferenciákról, étkezési szokások, rendelés étteremben, rendelés telefonon, beszélgetés dátumokról, beszélgetés ünnepekről, beszélgetés ruhákról, divatról.

Get to the top I. tanfolyam – szókincs, nyelvtan, kommunikáció termékről 4 értékelés

 1. Szilvia

  Kedves Gabi! Köszönöm a tananyagokat. Az tetszik a tanfolyamokban, (megvettem előre a hatodikat is) hogy a gyakorlást gyermekem önállóan is fel tudja dolgozni. Már előre csinálja a feladatokat! Elképesztően jól halad a módszeredet követve együtt is tanulunk, és elképesztő a fejlődése és megváltozott a hozzáállása is. Köszönjük: Szonja, Szili

 2. Anna

  Egyszer majd szeretnénk nyelvvizsgát, de most nagyon örülünk neki, hogy egy állandó segítség lesz a tananyag, amelyre ily módon támaszkodhatunk. Sajnos én nem tudok segíteni a gyermemnek angolból, ezért ha betegség miatt lemaradunk nem kell többet, az osztálytársaktól elkérni a nyelvtani magyarázatokat. így meg is tudja érteni és be is tudja gyakorolni. Köszönjük!

 3. Sütő Angéla és Bálint

  Én nem nyelvvizsga miatt vettem meg a gyermekemnek a kurzust, hanem mert tanulási nehézséggel küszödünk. Btman-esnak lett nyilvánítva és már alsó tagozatban is nagy küzdelem volt az angol. De a játékos, gyakorló feladatokat nagyon szereti, amelyből megszámlálhatalanul sok van. A legjobb, hogy együtt halad az iskolai tananyaggal, és annyiszor oldhatja meg ahányszor akarja, meg persze önellenőrzős, ami külön jó. Tetszik, az is, hogy a gyakorlás is egymásra épül, ahol elakadunk, ott újra lehet kezdeni. Végre a tanulási nehézséggel küzködőkre is gondolt valaki!

 4. Fodor Kálmán

  Én azért vettem meg az Angol I.-et mert nagyon nehéz megoldanunk, hogy Lackó angoltanárhoz járjon. Egy kis faluban lakunk, és itt nincsenek olyan lehetőségek. Nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy ily módon ugyanolyan esélyeket kap mint a városban tanuló társai.
  Szeretnénk nyolcadik év végére nyelvvizsgát tenni!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .