fbpx

Angol I. tanfolyam – szókincs, kommunikáció

(4 vásárlói értékelés)

10200 Ft

Nyolcadikra nyelvvizsga Angol I.

Ajánlott angol kezdő szinttől, különösen az ötödik évfolyamos tananyagot tanuló, ismétlő tanulóknak.

A tanfolyam tartalmazza a Project English Fourth Edition 1. tankönyv és a Get to the top 1. tankönyv teljes tananyagát.

A Nyolcadikra nyelvvizsga Angol I. kurzus az első lépés az angol, mint idegen nyelv készségszintű elsajátítása felé. A tanfolyamot megvásárlásával és használatával a következő területeken fejlesztheti magát: kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.

 

A tananyag önmagában is használható, azonban a Magyarországon az általános iskolákban használt két legnagyobb tankönyvcsalád feldolgozásához, elmélyítéséhez, megértéséhez is ad segítséget.

A tanfolyam gyakorlásainak az összeállítása során figyeltünk arra, hogy a feladatok minden nyelvi készséget megmozgassanak (kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.) fokozatosan nehezedjenek.

Egyéni haladási ütemet segítő differenciált tananyagok mind a sni, btmn, és tehetséges tanulók igényeihez is igazodik.  Ezáltal mind a lassabban vagy gyorsabban haladók is jól használják.

Iskolai használat során alkalmas rugalmas tanulásszervezés kialakítására, kooperatív módszerek használatára, differenciálásra kiválóan alkalmas.

A tananyag elmélyült használatával a felhasználók olyan idegen nyelvi készségek birtokába jutnak, amellyel garantálható a sikeres nyelvtanulás.

A tananyag felépítése:

Minden kurzus leckékre, azon belül témakörökre van osztva. Minden lecke tartalmaz 3 témakört: szókincsfejlesztés, nyelvtani magyarázat és gyakorlás, olvasmány feldolgozást és gyakorlást. Több mint 500 készségfejlesztő, önellenőrző feladatot segíti a nyelv elsajátítását, tesztekkel a tudásszint felmérést és tanulásmódszertani alapokat.

A megvásárolt tanfolyam tananyagai korlátlan ideig használhatók.

Témakörök:

szókincs témakörök:

Üdvözlés, ABC,számok, színek, országok, nemzetiségek, idő kifejezése, sport, családtagok, külső, belső tulajdonságok, állatok, testrészek, hobbik, mindennapi tevékenységek, filmek világa, zene világa, lakás, bútorok, szobák, épületek a városban, látnivalók a városban, London látnivalói, ételek, italok, rendelés étteremben,napok nevei, hónapok nevei, dátum kifejezése, öltözködés, ünnepek, munkák, időjárás, évszakok

kommunikáció:

üdvözlés, betűzés, egyszerű kérdések: név, telefonszám, színek, tárgyakra vonatkozóan, bemutatkozás, bemutatás, érdeklődés hogylét felől, az idő megmondása, család bemutatása, beszéd emberek külső belső tulajdonságairól, telefonbeszélgetés, beszélgetés mindennapi tevékenységről szabadidőről hobbiról, preferenciák kifejezése, beszélgetés filmről zenéről, tárgyak helyének a megnevezése, képességek kifejezése, útbaigazítást kérni és adni a városban, beszélgetés ételekről preferenciákról, étkezési szokások, rendelés étteremben, rendelés telefonon, beszélgetés dátumokról, beszélgetés ünnepekről, beszélgetés ruhákról, divatról.

Angol I. tanfolyam – szókincs, kommunikáció termékről 4 értékelés

 1. Tóth Gábor

  Szemléletes változatos gyakorlás és a kislányom szíves csinálja! A kiejtéssel volt problémánk, most ezt is be tudjuk gyakorolni jól. Sokat javult ezen a téren.

 2. Bakóné Olga

  Hát ez nagyon szuper! Köszönjük! Csak ajánlani tudom!

 3. Varga-Bereczki Júlia

  Voltak kétségeim, a digitális oktatással kapcsolatban, de most már látom, hogy az Angol I. tanfolyam tényleg hatékony. Együtt tanulok a gyerekkel és nagyon gyorsan megjegyez mindent. Köszönjük!

 4. Varga- Bereczki Júlia

  Voltak kétségeim, a digitális oktatással kapcsolatban, de most már látom, hogy az Angol I. tanfolyam tényleg hatékony. Együtt tanulok a gyerekkel és nagyon gyorsan megjegyez mindent. Köszönjük!

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .