fbpx

Angol II.

szókincs nyelvtan kommunikáció

A 6. évfolyam teljes tananyagát feldolgozza

 

Nyolcadikra nyelvvizsga tanfolyamairól

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által elismert módszerrel és eredményekkel!

A tanfolyamok elsősorban a 10-14 éves korosztálynak készültek. Minden tanfolyam a Magyarországon, a közoktatásban előírt tananyagot dolgozza fel élményszerű formában. A tanfolyamok témái (olvass lentebb részletesen a nyelvtani, szókincs és kommunikációs témáról, vagy nézz be a tanfolyam anyagába egy videó segítségével)önállóan vagy a Magyarországon két uralkodó tankönyvcsaláddal együtt is használható.

A gyakorlások, úgy lettek kifejlesztve, hogy a nyelvtanuló mind a négy nyelvtanuláshoz szükséges alapkészséget gyakorolja, szinte észrevétlenül. A négy alapkészség: írás, olvasás, beszédértés és kommunikáció.

A tesztek arra szolgálnak, hogy reális képet kapjon a nyelvtanuló a tanultakról. És ez nem minden! Ami a gyerekeknek nagyon fontos, hogy mindezt játékosított formában! Gyűjthetnek jelvényeket, kapnak a tudásukról oklevelet, versenyezhetnek a barátaikkal! Bárki lehet a legjobb! Nincs kivétel. A sikerélmény garantált!

 

Mit  tartalmaz egy egy éves tanfolyam?

A korosztályos igények és tanulási szintenek megfelelő tudásanyagot.

A tudásanyag és a gyakorlások egymásra épülnek ezért garantált, hogy senki sem akad el menet közben.

70 téma egy helyen

70 téma szókincs feldolgozását

70 nyelvtani magyarázatot, gyakorlással

70 olvasmány gyakorlással

Átfogó tananyagot

Get to the top 2. és a Project English fourth edition 2 teljes tananyagát lefedi

Szószedetet és gyakorlást

Olvasmányleírást és gyakorlást

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben mégis elállnál a szándékodtól, a tanfolyam árát vásárlástól számított 30 napon megtérítjük.

Tanfolyamok részletes leírása

A nyolcadikra nyelvvizsga Angol I. és Angol II. az első lépés az angol, mint idegen nyelv készségszintű elsajátítása felé. A tanfolyamot az ötödik, hatodik évfolyamban tanuló vagy kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk.

 

 

Angol II szókincs nyelvtan kommunikáció

A nyolcadikra nyelvvizsga Angol II. a második lépés az angol, mint idegen nyelv készségszintű elsajátítása felé. A tanfolyamot a hatodik osztályosoknak vagy kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk.

A tanfolyamot megvásárlásával és használatával a következő területeken fejlesztheted magad: kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.

A tananyag önmagában is használható, azonban a Magyarországon az általános iskolákban használt két legnagyobb tankönyvcsalád feldolgozásához, elmélyítéséhez, megértéséhez is ad segítséget.

A tanfolyam gyakorlásainak az összeállítása során figyeltünk arra, hogy a feladatok minden nyelvi készséget megmozgassanak (kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.) fokozatosan nehezedjenek.

Egyéni haladási ütemet segítő differenciált tananyagok mind a sni, btmn, és tehetséges tanulók igényeihez is igazodik.  Ezáltal mind a lassabban vagy gyorsabban haladók is jól használják.

Iskolai használat során alkalmas rugalmas tanulásszervezés kialakítására, kooperatív módszerek használatára, differenciálásra kiválóan alkalmas.

A tananyag elmélyült használatával és módszereinek követésével  olyan idegen nyelvi készségek birtokába jutsz, amellyel garantálható a sikeres nyelvtanulás.

A megvásárolt tanfolyam tananyagai korlátlan ideig használhatók.

 

Tananyag felépítése

Minden kurzus leckékre, azon belül témakörökre van osztva. Minden lecke tartalmaz 3 témakört:

 1. szókincsfejlesztés,
 2. nyelvtani magyarázat és gyakorlás,
 3. olvasmány feldolgozást és gyakorlást.

Több mint 500 készségfejlesztő, önellenőrző feladatot segíti a nyelv elsajátítását, tesztekkel a tudásszint felmérést és tanulásmódszertani alapokat. Összesen 2 kurzusban 60 leckét és 180 témakört kapsz.

Tananyag témakörei - szókincs

idő kifejezése, családtagok, országok, nemzetiségek, napok, hónapok nevei, mindennapos tevékenységek, szabadidő eltöltése, hobbik, mindennapos használati tárgyak, külső belső tulajdonságok,  földrajz, közlekedés, dátumok használata, kempingezés a szabadban, melléknevek, nagy számok, nyaralás,testrészek,  balesetek, érzések kifejezése, helyek a városban, környezetvédelem, természetes élővilág, világűr,

Tananyag témakörei - nyelvtan

nyelvtan: egyszerű kérdések, létezés kifejezése (állítás, kérdés, tagadás), képességek kifejezése (állítás, kérdés, tagadás), There is there are használata (állítás, kérdés, tagadás), egyszerű jelen idő (állítás, kérdés, tagadás),folyamatos jelen idő (állítás, kérdés, tagadás), Some/No/Any/ Every használata, személyes névmás birtokos alakjai, egyszerű múlt idő (állítás, kérdés, tagadás), going to használata (állítás, kérdés, tagadás), must mustn’t használata, melléknév fokozás, ( alap, közép, felsőfoka) folyamatos múlt idő használata (állítás, kérdés, tagadás), időhatározók, used to használata (állítás, kérdés, tagadás), módbeli segédigék (can, could, may, might) előljáró szavak (hely, idő) feltételes mód (zero, 1ft conditional) egyszerű jövő idő (állítás, kérdés, tagadás),

Tananyag témakörei - kommunikáció

üdvözlés, személyes információk cseréje, beszélgetés időről, családtagok bemutatása, képességek kifejezése, kérdezés dátumról, szabadidős tevékenységek, hobbik, preferenciák kifejezése, külső belső tulajdonságok, nyári szünet, érzések kifejezése, múltbeli események elmesélése, jövőbeli események elmesélése, kötelezettségek tilalmak kifejezése, összehasonlítás, jelek a városban, helyek a városban, beszélgetés híres helyekről helyszínekről, udvarias kérés, felajánlás, felajánlás elfogadása visszautasítása, javaslattétel, engedély adás, útbaigazítás kérése adása, meghívás eseményre,

Miért tanulj velünk?

Az általános iskolás évek az egyik alapozó szakasza a későbbi nyelvtanulási időszaknak. Ha ez kimarad, akkor már nagyon nehéz pótolni

 • Könnyen fog menni a szótanulás
 • Könnyen fog menni a nyelvtantanulás
 • Megszereted a nyelvtanulást egy életre
 • Dolgozatra felkészülésre a legjobb, leghatékonyabb módszert kapod
 • Az osztálytársaid szemében egy hős leszel
 • Kinyílik előtted a világ
 • A lehetőségeid az utazásra, tanulásra későbbi pénzkeresésre hihetetlenül megnőnek
 • Ha minden egyes célt sikerült kipipálni, nincs megállás, jöhet a következő nyelv

Vásárlói vélemények

3 reviews for Get to the top II. tanfolyam - szókincs, nyelvtan, kommunikáció

 1. Bernadett

  Elképesztően részletes és szórakoztató! Köszönöm a gyermekem nevében is!

 2. Törökné Márta

  A sok hiányzás miatt a fiam, nagyon lemaradt a többiektől, aztán a digitális oktatásnál végleg elvesztett a fonalat. Nagyon örülünk, hogy rátaláltunk a nyolcadikra nyelvvizsga anyagaira, így már nincs legfedetlen terület. Minden tananyagról részletes magyarázatot és gyakorlási lehetőséget kapunk.

 3. Szűcs Olga

  Magas színvonalú, igényes tanfolyam. Angoltanárként csak ajánlani tudom!

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nézd meg, hogy épül fel egy tanfolyam!

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem baj, hogy online tanulok?

A legmodernebb eszközök állnak a nyelvtanuló rendelkezésére, hogy az alapkészségeit gyakorolja (írás, olvasás, beszédértés, kommunikáció) a saját tempójában. Senki sem fogja sürgetni, senki sem fogja vissza a tanulásban! A tesztek segítségével pedig pontosan fogja érezni, hogy mennyire tudja a tananyagot!

Hol érhető el a tananyag?

A www.nyolcadikranyelvvizsga.hu oldalon bejelentkezés után. Telefonról vagy tabletről is használható. 

Meddig férhető hozzá a tananyag?

Örökös tagságot kapsz, szóval pár év múlva is elérhetőek lesznek a képzések anyagai.

Folyamatosan frissítjük őket, újabb videók, leckék, tesztek fognak készülni, amelyeket szintén megkapsz a mostani csatlakozásoddal.

Mi a garancia, hogy eredményt érek el?

A garancia te magad vagy és befektetett idő. A tananyagok hierarchikusan épülnek fel, ezért nem lesznek vakfoltok tudásban.

Szükséges előzetes tudás a kurzus elvégzéséhez?

Nem szükséges. De ajánlott a saját évfolyama szerint bekapcsolódni a tanulásba. Ha kimaradt egy rész korábbi évfolyamok anyagaiban is lehet keresni, vagy előre is lehet menni a tananyag feldolgozásában.

Segít-e a tanfolyam a középiskolai felvételi vagy a nyelvvizsgára való felkészülésben.

A kurzusok célja, hogy a nyelvtudást elmélyítse és tesztelhetővé tegye. Mindig naprakészen tudod követni, hogy milyen tananyagból milyen a teljesítményed. 

A kurzusok témákat tartalmaznak, amelyek  a középiskolai szóbeli felvételin, nyelvvizsgán meg vannak adva.

Van valamilyen csoport vagy közösség, amihez csatlakozhatok?

Igen van. A rendszeren belül lehet a közösségekhez csatlakozni.

Milyen garanciát tudtok vállalni?

A 10-14 éves korosztály számára a legteljesebb, legkidolgozttabb tananyagot fogod megtalálni. Azonban, ha mégsem vagy megelégedve 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.