fbpx

Angol I.

szókincs nyelvtan kommunikáció

5. évfolyam teljes tananyagát lefedi

 

Nyolcadikra nyelvvizsga tanfolyamairól

Nyelviskolák Szakmai Egyesülete által elismert módszerrel és eredményekkel!

A tanfolyamok elsősorban a 10-14 éves korosztálynak készültek. Minden tanfolyam a Magyarországon, a közoktatásban előírt tananyagot dolgozza fel élményszerű formában. A tanfolyamok témái (olvass lentebb részletesen a nyelvtani, szókincs és kommunikációs témáról, vagy nézz be a tanfolyam anyagába egy videó segítségével)önállóan vagy a Magyarországon két uralkodó tankönyvcsaláddal együtt is használható.

A gyakorlások, úgy lettek kifejlesztve, hogy a nyelvtanuló mind a négy nyelvtanuláshoz szükséges alapkészséget gyakorolja, szinte észrevétlenül. A négy alapkészség: írás, olvasás, beszédértés és kommunikáció.

A tesztek arra szolgálnak, hogy reális képet kapjon a nyelvtanuló a tanultakról. És ez nem minden! Ami a gyerekeknek nagyon fontos, hogy mindezt játékosított formában! Gyűjthetnek jelvényeket, kapnak a tudásukról oklevelet, versenyezhetnek a barátaikkal! Bárki lehet a legjobb! Nincs kivétel. A sikerélmény garantált!

 

Mit  tartalmaz egy egy éves tanfolyam?

A korosztályos igények és tanulási szintenek megfelelő tudásanyagot.

A tudásanyag és a gyakorlások egymásra épülnek ezért garantált, hogy senki sem akad el menet közben.

70 téma egy helyen

70 téma szókincs feldolgozását

70 nyelvtani magyarázatot, gyakorlással

70 olvasmány feldolgozást gyakorlással

Átfogó tananyagot

Get to the top 1. és a Project English fourth edition 1. teljes tananyagát feldolgozza.

Szókincs és gyakorlást

Olvasmányleírást és gyakorlást

Pénzvisszafizetési garancia

Amennyiben mégis elállnál a szándékodtól, a tanfolyam árát vásárlástól számított 30 napon megtérítjük.

Tanfolyamok részletes leírása

A nyolcadikra nyelvvizsga Angol I. az első lépés az angol, mint idegen nyelv készségszintű elsajátítása felé. A tanfolyamot az ötödik évfolyamban tanuló vagy kezdő nyelvtanulóknak ajánljuk.

 

 

Angol I. szókincs nyelvtan kommunikáció

A tanfolyamot megvásárlásával és használatával a következő területeken fejlesztheted magad: kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.

A tananyag önmagában is használható, azonban a Magyarországon az általános iskolákban használt két legnagyobb tankönyvcsalád feldolgozásához, elmélyítéséhez, megértéséhez is ad segítséget.

A tanfolyam gyakorlásainak az összeállítása során figyeltünk arra, hogy a feladatok minden nyelvi készséget megmozgassanak (kommunikáció, beszédértés olvasás, írás, szókincsfejlesztés, nyelvi beszédhelyzetek kezelése.) fokozatosan nehezedjenek.

Egyéni haladási ütemet segítő differenciált tananyagok mind a sni, btmn, és tehetséges tanulók igényeihez is igazodik.  Ezáltal mind a lassabban vagy gyorsabban haladók is jól használják.

Iskolai használat során alkalmas rugalmas tanulásszervezés kialakítására, kooperatív módszerek használatára, differenciálásra kiválóan alkalmas.

A tananyag elmélyült használatával, és módszereinek követésével  olyan idegen nyelvi készségek birtokába juthatsz, amellyel garantálható a sikeres nyelvtanulás.

 

A megvásárolt tanfolyam tananyagai korlátlan ideig használhatók.

 

Tananyag felépítése

Minden kurzus leckékre, azon belül témakörökre van osztva. Minden lecke tartalmaz 3 témakört:

 1. szókincsfejlesztés,
 2. nyelvtani magyarázat és gyakorlás,
 3. olvasmány feldolgozást és gyakorlást.

Több mint 500 készségfejlesztő, önellenőrző feladatot segíti a nyelv elsajátítását, tesztekkel a tudásszint felmérést és tanulásmódszertani alapokat. Összesen 2 kurzusban 60 leckét és 180 témakört kapsz.

Tananyag témakörei - szókincs

szókincs témakörök:

Üdvözlés, ABC,számok, színek, országok, nemzetiségek, idő kifejezése, sport, családtagok, külső, belső tulajdonságok, állatok, testrészek, hobbik, mindennapi tevékenységek, filmek világa, zene világa, lakás, bútorok, szobák, épületek a városban, látnivalók a városban, London látnivalói, ételek, italok, rendelés étteremben,napok nevei, hónapok nevei, dátum kifejezése, öltözködés, ünnepek, munkák, időjárás, évszakok

Tananyag témakörei - nyelvtan

személyes névmások használata, létezés kifejezése (állítás, kérdés, tagadás), kérdőszavak, birtokos névmások, mutató névmások használata, többes szám, egyszerű jelen idő (állítás, kérdés, tagadás), gyakoriságot kifejező szavak használata, előljáró szavak használata, There is, there are használata (állítás, kérdés, tagadás), can segédige használata (állítás, kérdés, tagadás), megszámolható főnevek, megszámolhatatlan főnevek, How much/How many használata, személyes névmás tárgyas alakja, Folyamatos jelen idő használata (állítás, kérdés, tagadás),

Tananyag témakörei - kommunikáció

üdvözlés, betűzés, egyszerű kérdések: név, telefonszám, színek, tárgyakra vonatkozóan, bemutatkozás, bemutatás, érdeklődés hogylét felől, az idő megmondása, család bemutatása, beszéd emberek külső belső tulajdonságairól, telefonbeszélgetés, beszélgetés mindennapi tevékenységről szabadidőről hobbiról, preferenciák kifejezése, beszélgetés filmről zenéről, tárgyak helyének a megnevezése, képességek kifejezése, útbaigazítást kérni és adni a városban, beszélgetés ételekről preferenciákról, étkezési szokások, rendelés étteremben, rendelés telefonon, beszélgetés dátumokról, beszélgetés ünnepekről, beszélgetés ruhákról, divatról

Miért tanulj velünk?

Az általános iskolás évek az egyik alapozó szakasza a későbbi nyelvtanulási időszaknak. Ha ez kimarad, akkor már nagyon nehéz pótolni

 • Könnyen fog menni a szótanulás
 • Könnyen fog menni a nyelvtantanulás
 • Megszereted a nyelvtanulást egy életre
 • Dolgozatra felkészülésre a legjobb, leghatékonyabb módszert kapod
 • Az osztálytársaid szemében egy hős leszel
 • Kinyílik előtted a világ
 • A lehetőségeid az utazásra, tanulásra későbbi pénzkeresésre hihetetlenül megnőnek
 • Ha minden egyes célt sikerült kipipálni, nincs megállás, jöhet a következő nyelv

Vásárlói vélemények

4 reviews for Get to the top I. tanfolyam - szókincs, nyelvtan, kommunikáció

 1. Fodor Kálmán

  Én azért vettem meg az Angol I.-et mert nagyon nehéz megoldanunk, hogy Lackó angoltanárhoz járjon. Egy kis faluban lakunk, és itt nincsenek olyan lehetőségek. Nagyszerű lehetőségnek tartom, hogy ily módon ugyanolyan esélyeket kap mint a városban tanuló társai.
  Szeretnénk nyolcadik év végére nyelvvizsgát tenni!

 2. Sütő Angéla és Bálint

  Én nem nyelvvizsga miatt vettem meg a gyermekemnek a kurzust, hanem mert tanulási nehézséggel küszödünk. Btman-esnak lett nyilvánítva és már alsó tagozatban is nagy küzdelem volt az angol. De a játékos, gyakorló feladatokat nagyon szereti, amelyből megszámlálhatalanul sok van. A legjobb, hogy együtt halad az iskolai tananyaggal, és annyiszor oldhatja meg ahányszor akarja, meg persze önellenőrzős, ami külön jó. Tetszik, az is, hogy a gyakorlás is egymásra épül, ahol elakadunk, ott újra lehet kezdeni. Végre a tanulási nehézséggel küzködőkre is gondolt valaki!

 3. Anna

  Egyszer majd szeretnénk nyelvvizsgát, de most nagyon örülünk neki, hogy egy állandó segítség lesz a tananyag, amelyre ily módon támaszkodhatunk. Sajnos én nem tudok segíteni a gyermemnek angolból, ezért ha betegség miatt lemaradunk nem kell többet, az osztálytársaktól elkérni a nyelvtani magyarázatokat. így meg is tudja érteni és be is tudja gyakorolni. Köszönjük!

 4. Szilvia

  Kedves Gabi! Köszönöm a tananyagokat. Az tetszik a tanfolyamokban, (megvettem előre a hatodikat is) hogy a gyakorlást gyermekem önállóan is fel tudja dolgozni. Már előre csinálja a feladatokat! Elképesztően jól halad a módszeredet követve együtt is tanulunk, és elképesztő a fejlődése és megváltozott a hozzáállása is. Köszönjük: Szonja, Szili

Adjon hozzá egy véleményt

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Nézd meg, hogy épül fel egy tanfolyam!

Gyakran Ismételt Kérdések

Nem baj, hogy online tanulok?

A legmodernebb eszközök állnak a nyelvtanuló rendelkezésére, hogy az alapkészségeit gyakorolja (írás, olvasás, beszédértés, kommunikáció) a saját tempójában. Senki sem fogja sürgetni, senki sem fogja vissza a tanulásban! A tesztek segítségével pedig pontosan fogja érezni, hogy mennyire tudja a tananyagot!

Hol érhető el a tananyag?

A www.nyolcadikranyelvvizsga.hu oldalon bejelentkezés után. Telefonról vagy tabletről is használható. 

Meddig férhető hozzá a tananyag?

Örökös tagságot kapsz, szóval pár év múlva is elérhetőek lesznek a képzések anyagai.

Folyamatosan frissítjük őket, újabb videók, leckék, tesztek fognak készülni, amelyeket szintén megkapsz a mostani csatlakozásoddal.

Mi a garancia, hogy eredményt érek el?

A garancia te magad vagy és befektetett idő. A tananyagok hierarchikusan épülnek fel, ezért nem lesznek vakfoltok tudásban.

Szükséges előzetes tudás a kurzus elvégzéséhez?

Nem szükséges. De ajánlott a saját évfolyama szerint bekapcsolódni a tanulásba. Ha kimaradt egy rész korábbi évfolyamok anyagaiban is lehet keresni, vagy előre is lehet menni a tananyag feldolgozásában.

Segít-e a tanfolyam a középiskolai felvételi vagy a nyelvvizsgára való felkészülésben.

A kurzusok célja, hogy a nyelvtudást elmélyítse és tesztelhetővé tegye. Mindig naprakészen tudod követni, hogy milyen tananyagból milyen a teljesítményed. 

A kurzusok témákat tartalmaznak, amelyek  a középiskolai szóbeli felvételin, nyelvvizsgán meg vannak adva.

Van valamilyen csoport vagy közösség, amihez csatlakozhatok?

Igen van. A rendszeren belül lehet a közösségekhez csatlakozni.

Milyen garanciát tudtok vállalni?

A 10-14 éves korosztály számára a legteljesebb, legkidolgozttabb tananyagot fogod megtalálni. Azonban, ha mégsem vagy megelégedve 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk.